Waalstadpolitiek

 

Om de kloof tussen de inwoners van Nijmegen aan de ene kant en de politiek en overheid aan de andere kant te overbruggen, zal door Waalstadpolitiek vooral de dialoog gezocht moeten worden. Niet op het abstracte niveau maar juist in een één op één relatie, door middel van begrijpelijke en heldere communicatie.
Een gezonde samenleving staat en valt met een goed werkklimaat en sociale verzorging. Hier liggen voor wat betreft Waalstadpolitiek ook het zwaartepunt voor de toekomst: Een gezond werkklimaat en een sociaal beleid dat recht doet aan de vraag die groeperingen en inwoners in Nijmegen aan hun overheid mogen stellen.
Uiteraard dient terdege rekening gehouden te worden met de haalbaarheid van de uitgangspunten zoals die in onze missie opgenomen zijn. We kunnen het niet bij beloven alleen laten, maar zullen ook verantwoordelijkheid voor de uitvoering moeten dragen. Hierbij kiest Waalstadpolitiek voor eerlijkheid en duidelijkheid naar de inwoners van Nijmegen.
Waalstadpolitiek wil nadrukkelijk een directe dialoog tot stand brengen met de inwoners van onze stad. Door niet alleen onze uitgangspunten centraal te stellen, maar zeker ook te luisteren naar andersdenkenden hebben onze standpunten aan kracht en inhoud toegenomen. Wij hebben immers niet de wijsheid in pacht. Dit laat onverlet dat Waalstadpolitiek haar verantwoordelijkheid zal blijven nemen om te komen tot een uitgebalanceerd geheel van initiatieven en maatregelen die het wonen, werken, studeren, leven, recreëren en ondernemen in Nijmegen aantrekkelijk maken, waarin de doelstelling ‘Wij gaan voor de stad Nijmegen en haar inwoners’ tot volle wasdom komt.
In onze visie staan uitgangspunten als: gerechtigheid, gespreide verantwoordelijkheid, solidariteit, sociaal en rentmeesterschap centraal. De kernbegrippen als leefbare stad, bedrijvige stad, culturele stad en sportieve stad zal Waalstadpolitiek de komende jaren blijven hanteren.
Richard Preijers
WWW. waalstadpolitiek.nl.
E-mail: info@waalstadpolitiek.nl  


.: Twitter :.

.: Actueel :.

Momenteel zijn er nog geen items voor 2007
lees meer...

.: Weblog :.

.: Agenda :.

juni 2019
«    »
ma di wo do vr za zo
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30  

.: Navigatie :.

Contact formulier
Gastenboek
Sitemap
Printvriendelijk
Inloggen

.: Diverse :.

Columns

.: Jouw mening :.

Gymnastiekles terug op basisscholen
Jouw mening a.u.b.
  Ja
  Nee
 
Totaal aantal stemmen : 33